Oheispalvelut

Tahkon syyslomaviikko on täynnä tekemistä ja tapahtumia! Lasten kanssa tapahtumaan saapuvat voivat iloita vaikkapa Lähiliikuntapuistoon rakennettavassa lumiliukumäessä tai syyslomaksi avattavalla ensilumenladulla. Alueen ravintoloista löytyy varmasti mieluinen ruokapaikka jokaiseen makuun ja After Run -bileitäkin on tarjolla niin päivällä kuin illallakin. Syyslomaviikolla Tahkolla korkataan ensilumenladun lisäksi myös uudet ja upeat Tahkon portaat, jotka näyttelevät roolia osana Vuorijuoksunkin reittejä. Olitpa sitten osallistuja tai kannustaja, takaa Tahkon laaja palvelutarjonta upeat puitteet niin kisaviikonlopun, kuin myös pidemmänkin loman viettoon Savon sydämessä.

Tahko Kids - kaikenlaista lapsille

Tahko Kids -syyslomarannekkeella ( 5 € ) lapset pääsevät ilman erillismaksua syyslomalla avattavalle ensilumenladulle ma-su 16.-22.10. klo 11-13 välisenä aikana ja saavat maksutta myös välineet lainaksi SkiMac Promenadesta. Lisäksi rannekkeella pääsee mm. talven ensimmäiseen lumiliukumäkeen ( to-la 19.-21.10. klo 11-15 ) sekä ohjatuille liikuntatunneille. Rannekkeella saa myös mukavia etuja alueen ravintolapalveluista ja muista tekemisistä, esimerkiksi kylpylään ja keilaamaan pääsee edullisempaan hintaan.
Lue tarkemmin: Tahko Kids – kaikenlaista lapsille >>

After Run Pehkussa

Legendaarisessa Pehkubaarissa on tanssittu jo vuodesta 1996 lähtien ja miksipäs niin ei tehtäisi myös Vuorijuoksupäivänä. Tämä Tahkon huipulla, kilpailureittien varrella ( kannustajat huomio! ) sijaitseva rinneravintola on auki syyslomaviikolla la – la klo 11 alkaen, joten se toimii erinomaisena tankkauspisteenä ennen tansseja tai vaikkapa retkeilyn lomassa. Tahko Vuorijuoksun lyhyin, 2km reitti päättyy Pehkuun ja matkan palkinnotkin jaetaan siis huipulla. Pehkubaariin pääsee länsinrinteiden puolelta myös autolla.

Lue lisää: Pehkun Ruska After Ski >>

Piazzan After Party

Vuorijuoksun tapahtumakeskuksena toimivan Ravintola Piazzan iltabileet ovat jo nekin perinteeksi muodostunut tapahtuma, johon osallistujat, kannustajat ja muut alueen matkailijat kokoontuvat rennoissa tunnelmissa.

Tänä vuonna Piazzan lauteille nousee energinen ja raikas bilebändi Mofo Jones sekä Eeverest Dj’s. Vuorijuoksuun osallistuvat lennähtävät sisään kilpailijaranneketta näyttämällä eli iltabileet sisältyvät osallistumismaksuun.
Lue lisää: Ravintola Piazzan tapahtumakalenteri >>